top of page

Kraakbeen- en kniepijn

In 2001 had ik een zeurende pijn in mijn linker knie. Dit werd steeds erger en enkele keren ging mijn knie op slot.

Ik werd via de huisarts naar een orthopeed in het Catharina Ziekenhuis Eindhoven gestuurd. Deze liet een scan van mijn knie maken. De arts vertelde mij dat mijn knie versleten was en dat de enige oplossing een nieuwe knie was. Ik vroeg hem nog of het kraakbeen op een andere manier weer terug kon komen. Maar hij vertelde mij, dat kraakbeen niet meer kan aangroeien.

 

In diezelfde tijd kwam ik in contact met Dragan.

Hij vertelde mij dat kraakbeen op een natuurlijke wijze wel kan aangroeien en liet mij zijn ontwikkelde Vital Formula 99 zien.

Hij vertelde mij dat in de Vital Formula 99 o.a. Magnesiumcarbonaat en Calcium zit.

Deze kunnen zorgen voor aangroei van bot.

Ook Inositol, Omega 3 vetzuren, Vitamine B2 –riboflavine, Vitamine K – fylloquinon, Vitamine C – ascorbinezuur zorgen voor de smering van de gewrichten en maken collageen (= hoofdbestanddeel van kraakbeen) aan.

 

Bovenstaande geschiedenis was ik na 13 jaar Vital Formula 99 gebruik vergeten. Tot ik daar plotseling enkele maanden later weer aan terug dacht. Een nieuwe knie heb ik nooit gehad en de pijn is al jaren weg…..

Zou Dragan dan toch gelijk gehad hebben?

 

Nu kijk ik even terug op 22 jaar dagelijks gebruik met mijn 20 gram Vital Formula 99. Ik ben 82 jaar en in al die jaren nooit ziek geweest. Zelfs geen griep wat ik vroeger wel veel had. Inmiddels heb ik al jaren een goedkope ziektepremie, die dit jaar € 127,45 bedraagt. Daar bespaar ik gauw € 30 tot € 50 per maand mee. Ik voel mij altijd fit, werk elke dag nog, slaap als een kanon en sta ’s-morgen altijd vroeg op, omdat ik dan uitgeslapen ben. Hoeveel geld zou dit voor mij waard kunnen zijn?

 

Omdat ons voedsel niet meer die voedingswaarde heeft als 50 jaar terug, gebruik ik elke morgen 20 gram Vital Formula 99 als aanvulling (voedingssupplement) op de tekorten in mijn voeding.

 

De Vital Formula 99 vult mijn dagelijkse voeding aan met meer dan 114 biologisch actieve bouwstoffen, welke mijn lichaam elke dag nodig heeft. Hierdoor krijg ik een sterk immuunsysteem. Mijn lichaam kan zich zelf op een natuurlijke wijze verdedigen tegen bacteriën en candida (schimmel). Dus zonder gebruik te maken van chemische medicijnen. Deze horen niet in mijn lichaam thuis. Let op: Vital Formula 99 is géén geneesmiddel, maar wordt gemaakt van biologische groenten en fruit. Kan op groenten en fruit patent worden aangevraagd?

Nico Mul te Eindhoven 

Vital Formula 99:

  • makkelijk klaar te maken

  • snel en lekker te drinken

  • goedkoop 2,50 tot 3 euro per dag

  • alle 114 bouwstoffen in één pot

  • versterkt je immuunsysteem

bottom of page