top of page

  Hoe en waarom is Vital Formula 99 ontwikkeld?

In 2001 heb ik de heer Dragan ontmoet

Hij liet mij zijn uit 1999 ontwikkelde Vital Formula 99* zien en proeven. In de volgende jaren heb ik meer informatie gekregen van Dragan over zijn Vital ontwikkeling.

 

De heer Dragan, was kok van beroep

Zijn vrouw Rosie was in 1986 ongeneselijk ziek. Na alles geprobeerd te hebben was Prednison haar laatste redmiddel. Daar werd zij heel dik van. Dragan is voor haar biologisch gaan koken. Zij reageerde hier heel goed op. Resultaat: Rosie leeft nog steeds. Dragan dacht: “Hier moet ik meer mee doen”.

 

Dragan is naar de universiteit in München gegaan

Daar heeft hij gevraagd welke stoffen een menselijk lichaam elke dag nodig heeft. Dat zijn meer dan 114 biologisch actieve stoffen. De universiteit en Dragan hebben gedurende enkele jaren kwekers gezocht, die grondsoorten bezitten waarop zwarte bessen, broccoli en andere groente en fruit het beste groeien. Dragan heeft totaal 1 miljoen euro geleend bij zijn schoonfamilie. Hij heeft dit geïnvesteerd in de ontwikkeling van zijn Vital Formula 99. Deze ontwikkeling heeft 15 jaar geduurd. Dragan heeft contracten gemaakt met vele kwekers.

 

Deze kwekers moeten aan een aantal voorwaarden voldoen zoals:

  1. Zij mogen géén gifstoffen gebruiken;

  2. Zij mogen géén kunstmest gebruiken;

  3. Zij moeten hun grond na het 4de jaar braak laten liggen zodat de grond zich kan herstellen;

  4. Zij moeten grote diepvriescellen bouwen waarin een temperatuur van minus 70 graden heerst.

 

Door de groenten en fruit op minus 70 graden te brengen vallen deze groenten en fruit in poeder uiteen. In dit moderne koude procedé blijven alle waardevolle ingrediënten optimaal behouden. Zoals de voor ons zo belangrijke enzymen. Dit in tegenstelling tot sommige andere fabrikanten die hun groenten en fruit verwarmen. Ook blijft op deze manier de groenten en fruit levend. U zult begrijpen, dat deze behandelingen door de kwekers en de kwaliteit controles op de naleving daarvan zeer nauwkeurig worden gecontroleerd.

 

Dragan is niet commercieel

Hij is een kenner op lichamelijk en voeding niveau. Door zijn voeding in de juiste verhouding, zoals het lichaam elke dag nodig heeft te leveren, verdient hij veel minder dan andere producenten. Zij verdienen erg veel door hun producten in meer dan 114 verschillende potjes te leveren. Maar op deze manier wordt het voor de mensen lastig om te bepalen, hoeveel en welke potjes zij zouden moeten kopen, om hetzelfde resultaat, zoals die van onze Vital Formula 99 te benaderen. Indien de mensen hetzelfde aantal en hoeveelheid ingrediënten, zoals die in de Vital Formula 99* zitten, apart kopen, dan zouden zij honderden euro’s duurder uit zijn. Ons lichaam heeft elke dag deze 114 verschillende producten nodig toch?

 

Ook heeft Dragan ontdekt, dat indien alles in één pot zit de ingrediënten elkaar versterken. Hierdoor hebben wij slechts 20 gram Vital Formula 99 per dag nodig om al onze cellen te voeden.

 

Dragan heeft zich weleens afgevraagd:

“Kunnen we eigenlijk gezondheid terug vinden buiten de natuur om, zoals bijvoorbeeld met dure chemische middelen?”

 

         Door elke dag 20 gram (een opgehoopte eetlepel) Vital Formula 99 ’s-morgens vóór         

het ontbijt in te nemen kan ons lichaam een sterk immuunsysteem opbouwen.

 

         De Vital Formula 99 heeft als officiële erkenningen:

           Molecular Nutriceutical Carrier System (MNCS);

           Kwaliteit erkenning naar Duitse maatstaven;

        Bio Signaling Nutrition (BSN).

 

Op het internet is hierover veel documentatie te vinden. Volgens Dragan, kunnen onze cellen door Vital Formula 99 in nano formaten gevoed worden. Niet met capsules of tabletten maar juist in poedervorm.

 

Met vitale groet,

Nico Mul

 

Let op: enkele maanden per jaar is de Vital Formula 99 niet leverbaar vanwege schaarste aan biologische groente en fruit.

 

Vital Formula 99:

  • makkelijk klaar te maken

  • snel en lekker te drinken

  • goedkoop 2,50 tot 3 euro per dag

  • alle 114 bouwstoffen in één pot

  • versterkt jouw immuunsysteem

bottom of page