top of page

In 2001 werd ik benaderd door heer Dragan uit München.

De heer Dragan, was kok van beroep. Zijn vrouw Rosie was in 1986 ongeneselijk ziek. Na alles geprobeerd te hebben was Prednison haar laatste redmiddel. Daar werd zij heel dik van. Dragan is voor haar biologisch gaan koken. Zij reageerde hier heel goed op. Resultaat: Rosie leeft nu nog. Hij dacht:  “Hier moet ik meer mee doen”. Dragan is naar de universiteit in München gegaan. Daar heeft hij gevraagd welke stoffen een menselijk lichaam elke dag nodig heeft. Dat zijn meer dan 114 biologisch actieve stoffen. Dragan heeft samen met de universiteit gedurende enkele jaren naar kwekers gezocht, die grondsoorten bezitten waarop zwarte bessen, broccoli, spinazie en andere groenten en fruit het beste groeien. Dragan heeft totaal één miljoen euro geleend bij zijn schoonfamilie. Hij heeft dit geïnvesteerd in de ontwikkeling van zijn Vital Formula 99. Deze ontwikkeling heeft 15 jaar geduurd. Dragan heeft contracten gemaakt met speciale kwekers.

Nico Mul met zijn jongste kleinkind Rosalie op de kermis in Eindhoven.

Deze kwekers moeten aan een aantal voorwaarden voldoen zoals:

 1. Zij mogen géén gifstoffen gebruiken;

 2. Zij mogen géén kunstmest gebruiken;

 3. Zij moeten hun grond na het 4de jaar braak laten liggen, zodat de grond zich kan herstellen;

 4. Zij moeten grote diepvriescellen bouwen waarin een temperatuur van minus 70 graden celsius heerst.

 

Door de groenten en fruit op minus 70 graden te brengen vallen deze groenten en fruit in poeder uiteen. In dit moderne koude procedé blijven zo alle waardevolle ingrediënten optimaal behouden. Zoals de belangrijke enzymen. Dit in tegenstelling tot sommige andere fabrikanten die hun groenten en fruit verwarmen. Op deze manier blijven de groenten en fruit "levend". Je zult begrijpen, dat deze behandelingen door de kwekers en de kwaliteit controles op de naleving daarvan, zeer nauwkeurig worden gecontroleerd.

 

Dragan is niet commercieel. Hij is een kenner op voeding niveau. Door zijn voeding in de juiste verhouding te leveren, zoals het lichaam elke dag nodig heeft, verdient hij veel minder dan collega producenten. Zij verdienen heel veel door hun producten in meer dan 114 verschillende potjes te leveren. Maar op die manier wordt het voor de mensen heel lastig, hoeveel en welke potjes zij zouden moeten kopen. Dit om hetzelfde resultaat te benaderen, zoals die van onze Vital Formula 99. De mensen zouden honderden euro’s duurder uit zijn, indien deze gebruikers hetzelfde aantal en hoeveelheid ingrediënten, zoals die in de Vital Formula 99* zitten, apart kopen. Ons lichaam heeft deze 114 verschillende producten dagelijks nodig toch?

 

Ook heeft Dragan ontdekt, dat deze ingrediënten elkaar versterken, indien alles in één pot zit. Hierdoor hebben wij slechts 20 gram Vital Formula 99 per dag nodig, om al onze cellen te voeden.

 

Door elke dag 20 gram, een opgehoopte eetlepel Vital Formula 99, ’s-morgens vóór het ontbijt in te nemen, kan ons lichaam een sterk immuunsysteem opbouwen.

 

De Vital Formula 99 heeft als officiële erkenningen:

 • Molecular Nutriceutical Carrier System (MNCS)

 • Kwaliteit erkenning naar Duitse maatstaven

 • Bio Signaling Nutrition (BSN)

Op het internet is veel documentatie te vinden. Volgens Dragan, kunnen onze cellen door Vital Formula 99 in nano formaten gevoed worden. Niet met capsules of tabletten maar juist in poedervorm.

 

Nico Mul is geboren in 1940 te Purmerend.

Na de HTS Autoschool in Apeldoorn heb ik het autobedrijf van mijn vader overgenomen. Mijn vader was namelijk in september 1963 overleden. Toen er in 1980 6 autobedrijven waren, heb ik deze bedrijven in 1980 en in 1985 verkocht. 

Daarna ben ik verhuisd naar Eindhoven, samen met Ineke en zijn we in 1991 getrouwd. In Eindhoven ben ik toen begonnen met drukwerk-bemiddeling.

Mijn hart begon steeds meer naar de goede resultaten van de Vital Formula 99 te luisteren. Inmiddels gebruikt mijn familie en mijn vrienden dit product. Vital Formula 99 heeft alle 114 biologisch actieve bouwstoffen om onze cellen te "voeden". Door het gebruik van de Vital Formula 99 krijgen wij een sterk immuunsysteem. Een sterk immuunsysteem kan voor een goede gezondheid zorgen.

 

De mensen breken hun immuunsysteem juist af door o.a.:

 • langdurige stresssituaties;

 • Veelvuldig gebruik van geraffineerde koolhydraten, suiker, roken, fastfood, alcohol en kant-klaar producten;

 

Zelf ben ik de laatste 21 jaar nooit meer ziek geweest. Elke morgen sta ik vroeg, maar fit op en werk elke dag. In juni 2016 ben ik begonnen om mensen te benaderen over de Vital Formula 99 met deze website. Op deze site heb ik in het menu "Immuunsysteem" enkele passages gewijd aan ons immuunsysteem zoals.

 • Het immuunsysteem is het verdedigingssysteem van ons lichaam.

 • Immuunsysteem verbeteren?

 • De werking van ons immuunsysteem.

 • Ons verdedigingsmechanisme.

 • Basiskennis over ons immuunsysteem.

 • Wat kun je doen om je weerstand op peil te houden?

 

Mijn zoon Oscar is geboren in 1969 te Purmerend.

Het was op vrijdag 15 juli 2005. Ik kreeg een telefoontje van mijn schoondochter:

”Oscar ligt in het ziekenhuis”.

“Hij heeft 3 epileptische aanvallen gehad”.

“Hersentumor”.

Mijn wereld stond op zijn kop. Ik zag meteen een zwart gat. Ik zag zijn einde naderen. Mijn enige zoon en nog maar 35 jaar. Hij dronk nooit alcohol, rookte niet, een gelukkig gezin en een heel goede baan. Hoe kan dit juist Oscar overkomen?

Wat kan ik nog voor hem doen? Hoe kan ik hem nog helpen? Ben ik wel goed genoeg voor hem geweest? Via het internet kwam Oscar in contact met een professor in het AMC te Amsterdam. Nadat de professor een scan had gemaakt vertelde hij Oscar enkele dagen later, dat hij hem zou kunnen helpen. Het AMC heeft een computergestuurd mes, dat met 0,1 mm nauwkeurig langs de hersenschors kan snijden, zonder dat de hersenen geraakt worden. Maar het tumorgedeelte dat in de hersenen zat, kon de professor niet verwijderen. De  professor vertelde Oscar, dat hij hem maximaal drie tot vijf maanden kon geven. Maar Kerstmis zou hij niet halen. Hij had niet één maar twee hersentumoren. Nadat Oscar geopereerd was, vertelde de professor, dat hij een kwaadaardige tumor had. Door bestralen en chemokuren zou hij misschien Kerstmis kunnen halen….

Nu 16 jaar later is Oscar gelukkig nog onder ons. 

Met een vitale groet,

Nico Mul

bottom of page