top of page

Voorwaarden

Je mag binnen veertien dagen na ontvangst van je bestelling de ongeopende potten terugsturen. Ik betaal je dan binnen 14 dagen de betaalde prijs inclusief de portokosten terug.

Via mijn website is het mogelijk om te reageren op artikelen. Indien je daar gebruik van maakt, worden je gegevens nooit met derden gedeeld.

Vital-Formula99.com hecht waarde aan je privacy.

Alle informatie op de website en in de producten zijn vrijblijvend.

De informatie op deze website is door Nico Mul zorgvuldig samengesteld.

 

Op de pagina’s van Vital-Formula99.com zijn links naar andere sites en interne links opgenomen. Alle informatie op de website over deze producten zijn vrijblijvend, zodat aan de inhoud en de links op de website geen rechten kunnen worden ontleend. Mocht er toch een schadeclaim naar mij toekomen, dan mag het te claimen bedrag nooit hoger zijn dan het bedrag van je laatste bestelling.

De website Vital-Formula99.com is van Nico Mul. Het is niet toegestaan om de informatie te kopiëren of openbaar te maken zonder toestemming van Nico Mul.

Je bent zelf verantwoordelijk voor keuzes die je maakt op grond van de informatie op de website, alsmede voor het gebruik van die informatie.

Je kunt aan de informatie op de website of het gebruik van de producten geen rechten ontlenen.

De informatie op de website is vrijblijvend en mag worden gewijzigd.

De informatie op deze webpagina is niet bedoeld als vervanging van medische zorg of behandeling. Overleg met je arts wanneer je gezondheidsklachten hebt.

De adviezen op deze website zijn niet ter vervanging van medisch adviezen of ter vervanging van medicijnen. De adviezen op deze website zijn uitsluitend suggesties die eventueel kunnen leiden tot verbetering van je gezondheid. Hierover kunnen geen garanties worden gegeven.

Neem alvorens de adviezen op deze website toe te passen contact op met je arts. Stop nooit zomaar met medicijnen. Het gebruik van supplementen kan in het algemeen het gebruik van medicijnen verstoren. Gebruik je eigen verstand alvorens wijzigingen toe te passen in je levenswijze.

Het toepassen van de adviezen op deze website is volledig op eigen risico.

De gezonde lifestyle methodes werken bij mij. Het kan zijn dat het bij jou langer gaat duren. Gezondheid is erg persoonlijk en varieert per persoon. Indien je klachten krijgt, neem dan per direct contact op met een je arts.

bottom of page