top of page

Psoriasis en wat nu?

Enkele jaren geleden ontmoette ik Nico Mul. Nico vertelde mij regelmatig over de Vital Formula99 en welke goede ervaringen veel mensen hebben met het dagelijks nuttigen van Vital Formula99. Nu was er voor mij, ondanks enkele gezondheids- probleempjes, eigenlijk geen enkele reden om te ontdekken of ik baat kon hebben bij gebruik van Vital Formula99. Dat veranderde toen ik bijna een jaar geleden werd geconfronteerd met het bericht van de specialist, dat ik op mijn hoofdhuid psoriasis had. Aanvankelijk betekende dat zeer regelmatig smeren met hormoon- zalf. Ik probeerde er heel terughoudend in te zijn. Maar op ’n gegeven moment vond ik dat het te gortig werd.

En op dat moment kwam ik weer in gesprek met Nico Mul en maakte ik na 1 jaar twijfelen, de stap om dagelijks Vital Formula99 te gaan nuttigen. Ik moest echter nog wel enig geduld hebben. En tot mijn grote verrassing, maar zeker ook tot mijn grote tevredenheid, kon ik na ongeveer drie tot vier maanden vaststellen dat mijn hoofdhuid helemaal was hersteld en ik geen jeuk meer had. Het dagelijks tot in den treure krabben op mijn hoofd was eindelijk geheel natuurlijk gestopt!!! Ook geen hoofdschilfers meer op mijn kussen in bed.

 

Ik gebruik Vital Formula99 sinds vorig jaar augustus (2015) en sinds die tijd heb ik geen hormonenzalf meer hoeven te gebruiken. Ik heb nog maar zelden jeuk op mijn hoofd. Ik voel me stukken beter en mijn huid, niet alleen mijn hoofdhuid, maar ook de rest van mijn lichaam, voelt sinds het gebruik van Vital Formula99 veel beter aan. Ik ben dankbaar dat Nico Mul mij heeft geïnformeerd over dit geweldige product.

 

Rosmalen

Gerard Maassen

bottom of page