top of page

Oververmoeidheid en overgewicht

 

Ik ben Suzan Cuijpers, 41 jaar, getrouwd, moeder van drie kinderen,

dus een gezellig druk gezin.

 

Enkele jaren geleden kwam ik in aanraking met Vital Formula 99.

Al jaren was ik op zoek naar een goed voedingssupplement omdat ik voelde dat mijn lichaam dat nodig had.

 

Voor ongeveer 18 jaar geleden volgde ik Prof. Äre Wearland uit Zweden op de voet, met zijn onderzoeken in al zijn klinieken door Zweden enDuitsland, over wat goede voeding werkelijk kan doen voor het lichaam.

Men kon zien dat als je het lichaam werkelijk alles gaf wat het nodig had, het zo sterk werd en optimaal kon werken, ziekten vanaf een normaal griepje, tot en met kanker en alles wat er tussen ligt, genezen werd…..
……..DOOR HET LICHAAM ZELF!!!

 

Diegenen die mij kennen weten dat ik les geef in alternatieve geneeswijzen.

In mijn achterhoofd zat altijd deze gegevens en bevindingen van Prof. Äre Wearland, die zelf op zeer jonge leeftijd gediagnosticeerd was met darmkanker, volgens de dokters nog enkele maanden te leven had maar meer dan 90 jaar is geworden.

En ik dacht, “Als er nu een manier is om de mensen een optimale voeding te geven en het lichaam heeft zijn zelf genezende capaciteiten geactiveerd…..en heeft het lichaam dan hulp nodig, dan kunnen we onze andere kennis inzetten met gegarandeerd grotere en blijvende resultaten!”

 

Intussen voelde ik zo langzaam mijn vitaliteit verdwijnen.

Met al mijn kennis snapte ik er niets van.

Is dat nu ouder worden dacht ik.

’s-Middags zo rond een uur of 4, 5 of 6 plofte ik uitgeput op de bank en kwam er niet meer vanaf.

 

Ik moet er nog even bij vermelden dat ik 10 jaar vegetariër ben geweest en misschien daarom een groot gebrek aan goede voedingsstoffen had.
Ook werd ik regelmatig steeds dikker.

Als ik een dieet wou volgen, kreeg ik een hysterische reactie van mijn lichaam, zoiets van WAT…… ik heb al tekorten en  nu wil je me nog minder geven……met als gevolg dat ik meestal dikker uit een dieet kwam als ik erin ging.

 

Ik heb werkelijk alles geprobeerd, Herbalife, Slim Fast, Modifast, appelazijn dieet, artisjokken dieet, geen zetmeel producten eten dieet, bloedgroepen dieet, bodytype dieet, etc. etc. niets hielp mij……

 

....Tot die dag midden in december dat de Vital Formula 99 op mijn pad kwam. Het voelde gewoon goed , alleen al vanwege de vele bekende ingrediënten en de 100% biologische en natuurlijke samenstelling.

 

Meteen vanaf de eerste dag dat ik het gebruikte, begon mijn buik te rommelen.

Er kwam meer wind dan normaal en de grote boodschap rook ook veel sterker. Na tien dagen merkte ik dat ik langer door kon werken en niet meer ’s-middags op de bank plofte.

Na 2 weken begon ik weer te joggen!

Na jaren gespleten en gescheurde zwakke nagels te hebben, merkte ik dat mijn nagels weer sterker en langer werden.

 

Mijn haar groeit sneller en straalt van vitaliteit.

Mijn huid die ik dagelijks, sinds ik 10 jaar oud was, moest inwrijven met lotion omdat mijn huid zo droog was, begon meer veerkracht te krijgen, minder rimpels te vertonen en ik wrijf mijn huid nu nog maar één keer in de week in.

 

ik had pijn in mijn bovenbenen en heupen, kon niet meer zo lang staan, had regelmatig pijn aan mijn gewrichten enz. enz.

 

Verder heb ik nog meer resultaten gezien bij andere mensen die ik de Vital Formula 99 heb doorverkocht.

Dit kan allemaal kloppen omdat Prof. Äre Wearland in Zweden in zijn klinieken en sanatoriums precies dezelfde resultaten had, als de zelf genezende capaciteiten van het lichaam geactiveerd waren door goede voeding!

Ik voel me fantastisch!

Mensen die mij langer niet hebben gezien vertellen me keer op keer hoe goed ik er uit zie.

Fijn dit te horen, want ik voel me ook zo!

Vital Formula 99:

  • makkelijk klaar te maken

  • snel en lekker te drinken

  • goedkoop 2,50 tot 3 euro per dag

  • alle 114 bouwstoffen in één pot

  • versterkt je immuunsysteem

bottom of page