Zou je gezondheid wel iets beter mogen zijn?

Waarom dan Vital Formula 99?

Waarom is Vital Formula 99 uniek?
Vital Formula 99 is samen met de Universiteit München ontwikkeld. Ons lichaam heeft elke dag 114 verschillende biologisch actieve bouwstoffen nodig. Deze ontwikkeling heeft 15 jaar geduurd en heeft 1 miljoen D mark gekost.​

Waarom heeft Vital Formula 99 maar één pot i.p.v. 114 losse potjes?

De ingrediënten versterken elkaar, indien alles in één pot zit. Hierdoor hebben wij slechts 20 gram Vital Formula 99 per dag nodig, om al onze cellen te voeden. Alles in losse potjes is commercieel beter. Maar doordat alles in één pot zit, is het voor de gebruiker echter gemakkelijk om de juiste dosering binnen te krijgen.

 

Waarom wordt er geadviseerd om slechts 20 gram Vital Formula 99 dagelijks in te nemen?

Met slechts 20 gram krijgt men per dag de helft van de aanbevolen hoeveelheid mineralen, sporenelementen, vitaminen en nutriënten binnen. De rest krijgen wij met ons dagelijks eten binnen. Met vast voedsel, het kauwen en het gebruik van onze darmen versterken wij onze organen.


Waarom is Vital Formula 99 gemaakt uit biologische groente en fruit?

Alle 114 biologische bouwstoffen, behalve de vitamine D, zitten in biologische groente en fruit. Omdat de Vital Formula 99 gemaakt is uit biologische groente en fruit bevat het géén chemicaliën.

Waarom heeft Vital Formula 99 geen vitamine D?

Vital Formula 99 is gemaakt uit biologische groente en fruit. In groente en fruit zit geen vitamine D. De vitamine D zit in vette vis. 

De mens krijgt ook vitamine D binnen via de huid. Dus elke dag een stukje wandelen is goed voor de gezondheid.

 

Waarom moeten de Vital Formula 99 kwekers aan een aantal strenge voorwaarden voldoen?

Deze kwekers moeten contractueel aan een aantal voorwaarden voldoen zoals:

 1. Zij mogen géén gifstoffen gebruiken;

 2. Zij mogen géén kunstmest gebruiken;

 3. Zij moeten hun grond na het 4de jaar braak laten liggen, zodat de grond zich kan herstellen;

 4. Zij moeten grote diepvriescellen bouwen waarin een temperatuur van minus 70 graden Celsius heerst.

Waarom heeft Vital Formula 99 ook officiële erkenningen?

Het is voor de gebruiker belangrijk om al op de pot al deze erkenningen te lezen zoals:

 • Molecular Nutriceutical Carrier System (MNCS)

 • Kwaliteit erkenning naar Duitse maatstaven

 • Bio Signaling Nutrition (BSN)

 • Goedkeuring volgens EU document Nr. 1169/2011

In mei hoorde ik via kennissen over Vital Formula 99. Ik dacht, wat heb ik te verliezen, ik ben zo wie zo voor supplementen, waarom dan niet één waar alles in zit. 

Karel te E.

Sinds kort ben ik bezig met de Vital Formula 99. Alle vier gebruiken we dit nu. Nu we de Vital Formula 99 gebruiken denken we ook nog eens aan onze lijn. Zelfs de kinderen vragen elke morgen om de Vital. Al ging de oudste in het begin op de loop, omdat het haar niet lekker leek, maar nu vindt ze het heerlijk.

Ingrid te A.

De Vital Formula 99 blijft dus levenslang. Langzaam maar zeker werd mijn korrelige en harde verouderende huid weer glad. In no time (half jaar ) groeide mijn haar weer aan en werd zelfs dikker dan tevoren. Mijn eetlust is dusdanig dat ik een dieet nodig heb. Mijn vitaliteit is optimaal. Ik sport en fiets weer. Het belangrijkste is dat ik weer geniet van het leven...... 

Machteld te B.

Onze Vital Formula 99 ervaringen zijn met geen pen te beschrijven....

Loes te H.

Ik had geen twijfels over de Vital Formula 99. Ik richtte mij op al die goede stoffen. Alleen de prijs vond ik aan de hoge kant. Dat was het enige wat mij tegenhield. Maar in juni 2015 ben ik toch aan de Vital Formula 99 begonnen. Na 5 maanden voelde ik mij veel energieker worden. Ik kon weer meer, zoals veel sporten en mijn werk weer opnemen. Nu ik twee jaar de Vital Formula 99 gebruik, wordt ik steeds enthousiaster en deel mijn ervaringen met iedereen die mij aanspreekt. Toch zie je bij hun ook de twijfels op hun gezicht. Dat kan toch niet? Alleen biologische groente en fruit.....
Rob te E.

De twee oudste kinderen vragen mij elke morgen om een beetje Vital. Ik ben blij dat ze op die manier veel belangrijke stoffen binnen krijgen, want peuters en kleuters met groenten gaan niet altijd goed samen. Ik heb nu tenminste elke dag het gevoel dat we voldoende vitamines en mineralen binnen hebben gekregen.

Rozemarijn te H.

 

Onze zoon van 19 jaar is nu drie jaar extreem moe geweest. Door het gebruik van Vital Formula 99 is hij van zijn vermoeidheid af. Hij voelt zich goed en dat na vier maanden...... Kortom ik ben enorm blij dat ik Vital Formula 99 heb leren kennen.

Monique te B.

"Ik ben blij dat ik je ken, met deze goede spullen maar ook hoe je altijd met de mensen bezig bent. Je wilt dat de mensen het goed hebben en dit merkte ik ook. Dit was de allereerste reden dat ik Vital 99 wilde proberen. En de rest, dat weet je. Voor mij nooit meer zonder deze supplementen.”

Karin te W. 

Spectaculaire ervaringen heb ik inmiddels opgedaan met de Vital Formula 99. Vital Formula 99 is een revolutionair product met maar liefst 114 biologisch actieve ingrediënten en….. alles uit 100% natuurlijke producten verkregen.

Tineke te P.

"Na 10 jaar acupunctuur en voor € 300,00 per maand aan magnesium, calcium, zink etc. gebruikt te hebben, ben ik één jaar geleden aan de Vital Formula 99 begonnen. Ik had altijd veel pijn en was altijd vermoeid en had geen weerstand meer. Het is ongekend wat er met mij gebeurd is. Ik ben overal van af en houdt elke maand € 200,00 over".

Wessel te W.

A&A Products
Loondermolen 25

5612 MH  EINDHOVEN

+31 (0)40 2 430 630
​info@a-a.nl

KvK         :  17155436

Btw         : NL 0337.92.872.B01

Bank       : NL71 INGB 0006 2388 49

 • Facebook - Black Circle
 • Twitter - Black Circle
 • Google+ - Black Circle
 • YouTube - Black Circle
 • Pinterest - Black Circle
 • Instagram - Black Circle